top of page

3 tips for å organisere baderomsskapet

Oppdatert: 6. feb. 2023

Vi har alle steder hjemme som kan trenge litt hjelp når det kommer til organisering. Rom, skap eller skuffer som er skikkelig vanskelig å finne gode løsninger for, ender ofte i kaos og du bruker masse tid på å lete etter ting og irritere deg - baderomsskapet under vasken er en av de verste! Det viktigste målet med organiseringen er rett og slett å gjøre livet litt enklere ved å finne ting du trenger og slippe å sløse bort masse tid på å lete. Det hjelper faktisk på humøret!

1. Sorter, kast og doner Start med å ta alt ut av skapet og sorter i ulike kategorier som for eksempel såper, rengjøringsmiddel, sminke og lignende- alt ettersom hva du har. Kast alt som har gått ut på dato eller er ødelagt og doner bort uåpnede ting som du ikke ønsker, slik at noen andre kan få gleden av noe du uansett aldri kommer til å bruke. Skapet trenger til slutt en skikkelig vask slik at du kan starte med blanke ark! 2. Planlegg Nå som du vet hvilke ting du ønsker å beholde under vasken er det viktig å ta mål av skapet slik at du vet hvor mye plass du har. På den måten kan du enkelt planlegge hvordan du ønsker å organisere og med hvilke produkter – som for eksempel snurrebrett eller bokser i ulike størrelser. 3. Valg av produkter Vi elsker transparente bokser og snurrebrett! Grunnen til det er ganske enkel. Du får full oversikt over hva du har i skapet og du kan lage deg små soner slik at du alltid finner det du trenger. Bruk av snurrebrett i dype underskap er genialt. Alt du skal ha innerst i skapet fører ofte til en domino effekt, der alt raser ut bare du skal ta ut en ting. Snurrebrett løser hele dette problemet veldig enkelt i tillegg til at slik oppbevaring maksimerer plassen.

Helt til slutt kommer den morsomste delen med å sette alt på plass. Ønsker du å ta organiseringen til et nytt nivå anbefaler vi virkelig etiketter. Det holder systemet i sjakk og gjør det enkelt for hele familien å følge samme system slik at organiseringen holder seg over tid.

127 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page