top of page

4 viktige tips for en oversiktlig garderobe

Oppdatert: 6. feb. 2023

1. PLASSER TING PÅ HØYKANT I SKUFFER, BOKSER OG KURVER.

Uansett hvor fine brettekanter du klarer å lage på bunkene dine, vil «bunkesystemet» aldri fungere optimalt. Det er litt som når du søker på Google – du blar ytterst sjelden til side to for å finne det du leter etter, og i hvert fall aldri til side tre. Det er nesten som å grave i klesbunken – 90 % av klærne som blir brukt kommer fra de to til tre øverste lagene i bunken... Resterende klær blir aldri brukt. Derfor bør du plassere alt du oppbevarer i skuffer på høykant.


2. DEL OPP SKUFFER OG HYLLER.

Selv om brettemetoden er alfa og omega for et godt system, vil det å dele opp skuffer og hyller også hjelpe deg å dele opp etter kategori. Dermed vil for eksempel sokkene kunne leve for seg selv, uten å måtte menge seg med strømpebukser og truser. For deg med hyller, bruk hylledelere eller kurver og bokser for å skape tydelig inndeling. Hylledelere vil også hjelpe deg å unngå bunker av klær som ser ut som det skjeve tårn i Pisa.

3. MERK HYLLE- OG SKUFFEKANTENE.

Når du plasserer de brettede klærne på høykant, kan det noen ganger være en liten utfordring å vite hva som ligger hvor, så merk skuffe- og hyllekantene med innhold, for eksempel «Bukser», «Gensere», «T-skjorter» og så videre. Dette vil hjelpe hele familien med å forstå systemet.


De tar mindre plass i tillegg til at klærne sitter godt fast og ikke sklir av. Og ved å bruke like kleshengere, i tillegg til å fargekoordinere klærne dine, vil du få et ryddigere og mer oversiktlig uttrykk. Det vil også være mye enklere å sette sammen antrekk basert på farge og type.


252 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page