top of page

Etiketter - systemets bruksanvisning

Oppdatert: 6. feb. 2023

Tre ting du bør tenke på før du går i gang!

1. Start med de generelle kategoriene før du går løs på de mer spesifikke En generell kategori kan for eksempel være "hudpleie", men om du ser at du har veldig mange ansiktskremer, kan du lage en spesifikk kategori for «Ansiktskrem». På kjøkkenet kan en generell kategori være «Pålegg», men om du pleier å ha mye ost, kan en spesifikk kategori være «Ost».


2. Bruk etiketter alle kan forstå De fleste små barn kan ikke lese, derfor kan etiketter med symboler eller farger være en god løsning for dem. Hvis barna er litt eldre, skriv med store bokstaver på etikettene slik at det er enklere for dem å lese.


3. Unngå snarveier

Hvis du ikke gjør dette ordentlig første gangen, vil du angre senere. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skrevet «Stue» på en eske jeg har satt på loftet. Etter cirka en time har jeg helt glemt hva den esken inneholder, så ta deg tid til å skrive ned hva som er innholdet i esken.

Ikke bare er etikettene en bruksanvisning på hvordan systemet i hjemmet ditt fungerer, men de forhindrer også at de i hjemmet som er mindre interessert i å holde orden, saboterer systemet. Det er kun de mest rebelske som faktisk tør å legge kjøttdeigen i boksen som er markert «Pålegg».

102 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page