top of page

Fem steg for å tilbakestille stuen

Oppdatert: 6. feb. 2023

1. LEGG TING TILBAKE DER DE «BOR» Returner gjenstander som ligger andre steder enn der de hører hjemme til de riktige stedene.


2. RETURNER STUEGJENSTANDER TIL RIKTIGE LAGRINGSPLASSER

Puter som har landet på gulvet plasseres i sofaen igjen; bøkene settes i bokhyllen, og så videre. Alle småbarnsforeldre har dessverre også leker i stuen – noen mange, andre få. Uansett er det viktig å rydde bort leker som flyter HVER ENESTE DAG. De trenger ikke å stå på rekke og rad på en hylle – så lenge de er kastet oppi en boks eller kurv, så er det helt innafor. Bare ikke la det flyte!


3. KAST SØPPEL

Bruk anledningen til å fjerne døde blomster i vasen på bordet, og kast sjokolade- papir eller annet søppel du finner.

4. RETT OPP TINGENE DINE

Et enkelt grep du kan ta som ikke koster penger og nesten ingen tid, er rett og slett å rette opp alt som står rundt omkring. Dette gjelder mindre gjenstander som bøker i bokhyllen, nips over peisen og tepper brettet oppå en kiste, samt stoler og bord. Når alt står skjevt, kan det få et rom til å se mye mer rotete ut enn det faktisk er, og når rommet ditt ser rotete ut, kan du også begynne å føle det sånn. Å raskt rette opp alt fra blyantene på skrivebordet til pynteputene i sofaen har stor effekt.

5. TØRK OVER BORDPLATENE

Du vet de våte ringene fra glasset, og smulene fra kveldsmaten? Tørk dem bort før du legger deg, så slipper du å våkne til gammel moro dagen etter.

Psst.. Det tar faktisk ikke mer enn to minutter å kaste alle lekene i lekekurven, selv ikke etter en hel regnværsdag inne.

121 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page