top of page

Planlegger du å flytte?

Oppdatert: 6. feb. 2023

En flytteprosess kan være skikkelig stressende og slitsomt. Du har ofte mye mer enn du tror og det blir fort kaos underveis. Mange gruer seg til pakkingen og spesielt flyttedelen. Det er mye som skal flyttes – og hvordan kan du pakke flyttebilen på best mulig måte uten at noe blir ødelagt?

Lag en plan Pakking av en flyttebil kan absolutt sammenlignes med et spill tetris. Målet er å få med mest mulig- uten at det blir ødelagt. Unngå mange åpne hull, slik at du utnytter plassen på best mulig måte. Dermed kan du redusere antall turer med flyttebilen.


Hvordan utstyr trenger du?

Gjør deg klar med passende og riktig flytteutstyr for dine behov. Flytteesker bør være omtrent i samme størrelse for å enklere kunne stable de oppå hverandre og ved siden av hverandre. Hjemme kan du finne mange gode elementer for å beskytte frakten. Det kan være alt fra håndklær, sengetøy og tepper. Husk å merk alle kassene med hva de inneholder – da vet du hvor du har alt.


Plassering av flyttelasset

Store og tunge møbler som for eksempel sofa, skap og hvitevarer bør plasseres bakerst i bilen. Dette bør være beskyttet med for eksempel tepper og lignende for å unngå merker eller at det blir ødelagt. Alt av madrasser og senger plasseres på sidene og deretter kan du sette på plass flyttekassene.


Fyll små rom

Underveis vil du nok oppleve å få noen rom her og der i bilen etter du har fylt opp med de store tingene og boksene. Fyll derfor disse med små bokser og ting som ikke passer i bokser. Dette bør være mindre ting som ikke veier så mye.

Ting som betyr ekstra mye for deg

Sentimentale og dyrbare ting som er viktig for deg bør du ha i nærheten. Disse trenger ikke ligge i en flyttebil – de kan enkelt fraktes fra et hjem til et annet i en helt vanlig bil der du har full kontroll. Det er det tryggeste – og du slipper å bekymre deg for om det skulle bli borte eller ødelagt.


Lykke til med flyttingen!

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page