top of page

Rulle eller brette klærne i bagasjen?

Oppdatert: 6. feb. 2023

Det kan være skikkelig vanskelig å pakke før du skal på tur! Du har kanskje opplevd fullstendig kaos i bagasjen og krøllete klær? Hva er egentlig den beste måten å pakke klærne dine på for å utnytte plassen best? Og hvordan få minst mulig skrukkete klær? Og til det store spørsmålet - bør du rulle eller brette klærne dine?!

Ruller du klærne dine så unngår du at klærne krøller seg, og du kan spare mye plass. Det tar kanskje litt lenger tid enn å brette, men du slipper masse tomrom i bagasjen som du ikke får fylt ut. Ved å rulle klærne dine kan du enkelt se hva du har tatt med deg, fordi alt vil da ligge synlig på rekke og rad – spesielt om du bruker pakkekuber. På den måten blir det veldig ryddig, organisert og oversiktlig, og det blir enkelt å finne det du trenger!


Bretting av klær kan føles lettvint og naturlig for mange. Det er kanskje flere som allerede har brettet klærne sine i kommoder og skap og det er derfor enkelt å putte de rett i bagasjen. Bretting kan fungere godt for noen klesplagg, men gjøre andre krøllete. Det er også mindre plasseffektivt å brette klærne fordi det etterlater små tomrom rundt i bagasjen som er vanskelig å fylle.


En av hovedgrunnene til kaos i bagasjen pleier å være at klær blir stablet i høyden - så når du skal ta ut et plagg som ligger i midten – blir det nesten umulig å gjøre uten å lage fullstendig kaos.

Så hva er den beste måten å pakke klærne dine på?

Vi anbefaler å rulle klærne - det er både plasseffektivt og oversiktlig. Men noen klær egner seg kanskje bedre for bretting, og da kombinerer du bare. Men selv ved rulling av klær så kan kaos oppstå, derfor anbefaler vi å dele opp bagasjen med pakkekuber sånn at hver kategori får sin egen kube - da vil det bli mye enklere for deg å bevare orden igjennom hele turen!


God tur!

76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page