top of page

Snurrebrettet alle snakker om!

System og orden kan for mange være skikkelig vanskelig - spesielt i hjørneskap og dype skap. Det er vanskelig å organisere disse skapene på en god måte, der du får full oversikt over tingene dine. Ofte ser du ikke det som ligger innerst, og hver gang du skal ta noe ut så faller halvparten av skapet ut. I tillegg bruker du masse tid på unødvendig leting. Disse problemene er du absolutt ikke alene om - dette er det mange som synes er vanskelig.
Snurrebrett, roterende brett, turntable - kjært barn har mange navn. Brettet finnes i mange ulike størrelser og utforminger og er virkelig en helt genial ting! Ved å rotere på brettet vil du enkelt få tilgang på det du trenger uten at alt faller ut - i tillegg er det så oversiktlig og du kan enkelt se alt du har og hvor mye du har igjen.


Snurrebrett er virkelig løsningen på irritasjon og mange problemer!
Snurrebrett kan brukes på så mange ulike steder i hjemmet ditt - jeg ønsker å dele mine beste tips med deg:

1. Øverste hylle i kjøleskapet
Snurrebrett passer perfekt for alt av glass, hermetikk og plastbokser. Du får god oversikt over matvarene dine og det blir enkelt å ta ut det du trenger! Slik unngår du å kaste mat som har utgått dato.

2. Hyllene i hjørneskap
Bruk snurrebrett her for å maksimere plassen og få god oversikt. Hjørneskap kan ofte være dype og vanskelig å bruke. Ved å ha snurrebrett her kan du enkelt snurre brettet for å se alt du har i hjørnene.

3. Baderomsskapet
Skuffer på badet kan være ganske enkelt å greit å holde oversikt på - skap derimot er noe helt annet. Stable gjenstandene dine på snurrebrett slik at du alltid ved hvor du har tingene dine - i tillegg til at det er enkelt å ta det ut.

3. Hobbyrommet
Bruk et oppdelt snurrebrett og sorter materialene dine i ulike kategorier.
569 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page