top of page

Syv råd for god plassering på kjøkkenet

Oppdatert: 6. feb.

1. Organiser etter soner, og prøv å gruppere lignende ting sammen og nærmest mulig hverandre.

2. Del opp områder på kjøkkenet ved hjelp av oppbevaringsbokser uten lokk eller hylledelere.

3. Oppbevar ting du bruker ofte lett tilgjengelig i de skuffene og skapene du enklest kommer til i, og plassen øverst i skapet eller innerst i hjørneskapet til ting du ikke bruker så ofte.

4. Prøv å oppbevare de tyngste kjøkkenmaskinene i underskap. Da er de enklere å løfte frem, og skulle uhellet være ute og noe faller ned, gjør det mindre skade.

5. Oppbevar hverdagsglass, -tallerkener og -bestikk så nært oppvaskmaskinen som mulig, for å gjøre det mest mulig effektivt å ta inn og ut av maskinen.


6. Oljer og krydder bør plasseres så nær koketoppen som mulig for å gjøre matlagingen mer effektiv.

7. Bruk et brett eller en enkel kurv til å samle alt kaoset som hoper seg opp på kjøkkenbenken i løpet av en hektisk hverdag.


234 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page