top of page

3 tips for å bruke mindre tid på matpakker

Oppdatert: 6. feb. 2023

Hverdagen kan for mange være skikkelig hektisk. Alle gjøremål og plikter skaper en stressende hverdag for de fleste. Derfor er du kanskje en av de som ønsker at matpakkesmøringen skal gå litt fort. Jeg har laget tre tips for å hjelpe deg, slik at matpakkelagingen kanskje ikke blir så ille allikevel.

1. Få et godt system på matbokser og drikkeflasker! Du har ikke lyst til å bruke unødvendig tid på å finne riktig lokk til riktig boks. Bruk gjerne en boks til flasker og en annen til matbokser.


2. Samle alt av pålegg i en boks, slik at du får oversikt over hvordan pålegg du har og hvor mye som er igjen. Har du en boks med pålegg som er klar er det bare å ta ut boksen når smøringen skal i gang. 3. Ha en eller flere bokser med grønnsaker og frukt som er ferdig vasket og kuttet opp. Det gjør det enkelt å fylle matboksen med ulike grønnsaker uten å måtte bruke for mye tid på det.


Håper disse tipsene gjør det litt enklere å starte på igjen nå som skolestart nærmer seg - lykke til!158 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page